Föräldracoacherna

Stockholm

 

 

 

 

 

Hem     Blogg      Verksamhet     Om oss     Kontakt     Länkar

 

Om oss

Föräldracoacherna Stockholm bygger på stor erfarenhet, ett brinnande engagemang och massor av glädje.

Vi som skapar detta heter Anna Glas och Åse Teiner. Vi är certifierade coacher och tillsammans sitter vi på mångåriga erfarenheter som flerbarnsföräldrar, lärare, stressterapeut, samtalspedagog, föreläsare inom bland annat kommunikation, motivation och föräldraskap samt utbildare av föräldrar och coacher.

Vi arbetar tillsammans för att vi gillar varandras tankar och inställning till livet och föräldraskapet. Vi har tusen idéer och storslagna visioner.

Vi har hittat sättet att nå ut med det vi brinner för, föräldraskapets kraft, samtidigt som vi möter människor som också vill utvecklas. Dessutom har vi roligt och det är något som vi vet ”smittar” och främjar utveckling och lärande både hos oss själva och hos de människor vi möter i vårt arbete. Genom att coacha både enskilt och i grupp vet vi vilket kraftfullt verktyg coaching är.

För oss är föräldrar vardagshjältar. För oss är det självklart att föräldrar har sunt förnuft och vill det bästa för sina barn. Vår uppgift är att locka fram nya tankar, glädje och det sunda förnuftet…

… och det är vi bra på!

Anna Glas & Åse Teiner

 

Vi följer International Coach Federations etiska riktlinjer.